Tuesday, August 25, 2009

Quatre gotes esperant l’última oportunitat.



La situació meteorològica que tenim ha resultat i continua resultant molt profitosa en molts punt de Catalunya i d’altres zones d’Espanya, però a Tossa res de res. Quatre gotes mal contades durant la matinada com ho mostra l’imatge següent del radar.



Imatge del Radar a les 05:30 hores on s'aprecia precipitacio debil al litoral de la comarca de La Selva.



La situació a la nostra vila és molt preocupant; al Juliol varen caure 4,5 litres en tot el mes i aquest mes d’Agost només 1,5 caiguts el dia 2. Tan sols 6 litres caigut al llarg dels dos mesos mes calorós de l’any i les tempestes estiuenques sempre lluny de casa. Si no canvia la situació, mala temporada de bolets tindrem a excepció d’aquells que saben on es manté suficientment l’humitat al terreny per poder treure mig cistell.



Malgrat tot, avui dimecres i potser la tarda de divendres tindrem l’última oportunitat de regar una mica aquest Agost, però la situació es menys favorable que ahir. No obstant això, les tempestes creixeran a l’interior de la zona nord-est. Veurem si alguna d’aquestes tempestes que es formin per la Serralada Transversal - Garrotxa arriba fins a Tossa abans que els vents en alçada girin en sentit nord i en compte de dirigir-les cap a la costa les porti direcció Barcelona – Maresme.



Any source

No comments:

Post a Comment