Friday, August 14, 2009

Repunta la calor,

Aquests dies, novament, està sent noticia el calor, temperatures que a l’interior sobrepassen els 35ºC i a la costa s’apropen als 30ºC. Desprès de les fortes tempestes, algunes d’elles severes, que va haver-hi en molts punts de Catalunya ara fa una setmana, el temps és estable excepte a la zona Pirenaica i alguns punts de la meitat oest, serà el protagonista conjuntament amb la calor, d’aquests dies.

Sense anar més lluny, a Tossa ahir varem arribar els 29,7ºC i el dia abans (dijous) als 29,5ºC. Amb aquesta calorada ha tornar les nits tropical, ahir la mínima es va quedar en 21,5ºC. I com no pot ser d’una altre manera, el risc d’incendi es torna a disparar a tot el Massís de Cadiretes.

Aquesta situació de calor i de temps estable ha de continuar els propers dies, on les temperatures màximes tornaran a rondar els 30ºC i les mínimes es quedaran entorn els 21ºC. Fins a mitjans de la setmana vinent no sembla que hagin de baixar les temperatures.

Aquest any no es podrà dir que no ha fet bon temps pel turisme i això es tradueix amb establiments plens. Un bon estiu pels amants del sol, la platja i la calor.Any source

No comments:

Post a Comment