Saturday, October 27, 2012

27 d'octubre de 2012 Vent i neu


















Jornada marcada pel fort vent que està bufant amb ratxes que han arribat fins als 118,8 km/h al Salòria, però també ratxes fortes a les valls, 77,2 km/h a Planes de Son o 75,6 km/h a Llagunes.
A la tarda ha començat a nevar, primer semblava neu portada pel vent però més tard ha continuat nevant i en alguns llocs ha agafat feblement, a Esterri es veu neu damunt d'alguns cotxes i també es podia veure a les finestres, a Olp la neu ha agafat també una mica i el port de la Bonaigua està en cadenes. Les quantitats de precipitació son poc destacables fins al moment.

Les temperatures han baixat en picat, donant-se les mínimes ara mateix amb temperatures a alta muntanya en aquests moments de -10º i -11º que amb el vent impliquen unes temperatures de sensació de l'ordre de -19º o -20º en alguns casos. A la resta les temperatures es troben entre 1º i -4º depenent del lloc i l'altitud. A Planes de Son es troben a -3,8º, a Llagunes a -1,1º, a Esterri 1ºC. Les temperatures de sensació es troben a tot arreu per sota de zero graus.Any source

No comments:

Post a Comment