Tuesday, November 23, 2010

Valiug Semenic live webcam Muntii Semenic

"Statiunea Semenic" este situata in sud-vestul Romaniei, in Judetul Caras-Severin, in muntii Banat. Semenicul ofera iubitorilor de schi un sezon (5-6 luni) ceva mai mare decat media anuala in tara. Din noiembrie pana in aprilie stratul de zapada atinge in medie 60-80 cm. Iarna temperaturile variaza intre -5*C si -20*C, iar vara intre +10*C si +25*C. Cele mai apropiate orase sunt Timisoara, Caransebes si Resita. Accesul se poate face din Resita, sau din Slatina - Timis.

Partii schi Semenic: Crucea de brazi, nivel mediu, lungime 700m, diferenta nivel 180m; Goznuta nivel greu,lungime 500m, diferenta nivel 110m; Slalom Urias, nivel greu,lungime 1200m,diferenta nivel 220m; Slalom, nivel greu, lungime 520m, diferenta de nivel 180m; Semenic, nivel usor, lungime 350m.

Statiunea Valiug se afla situata la 600 m altitudine, pe cursul raului Barzava, la poalele Muntelui Semenic, la 22 de kilometri de Reşiţa. Actualmente este una dintre cele mai frumoase statiuni de agrement din Banatul Montan datorită peisajului pitoresc și celor două lacuri de acumulare situate pe Bârzava în amonte (Gozna) și în aval (Breazova). Pârtia de schi Semenic – Văliug, este amenajată deasupra Casei Baraj, are o lungime de 800 de metri si dispune de instalatii pentru nocturnă, telescaun şi tunuri de zăpadă.

"Semenic, Valiug live web cam"
clic pe imagini pentru video live

Any source

No comments:

Post a Comment