Thursday, March 25, 2010

Meteotossa compleix dos anys.

El passat dimarts dia 23 va ser el segon aniversari d’aquest blog ‘meteotossa’. Sembla que va ser ahir que vaig decidir obrir aquesta finestra virtual amb l’objectiu principal de donar a conèixer la meteorologia, però especialment, el de poder plasmar els diversos i variats fenòmens meteorològics que gaudim o patim molts tossencs al llarg de l’any al nostre poble.

Nevades, temporals, aiguats, sequera, calamarsades... en només dos anys hem viscut un ampli ventall de fenòmens meteorològics, que alguns d’ells passaran a l’historia, com la llevantada de Sant Esteve o la darrera nevada del 8 de Març. Però també he intentat, i espero haver-ho aconseguit, aportar-vos coneixement i donar respostes a alguns fenòmens que vivim dia rere dia. També, tornar-vos l’enyorança de temps passats recordant efemèrides passades com la nevada del 1962, la nevada del 1985, la llevantada del 1986, la riuada de Sant Grau del 2006, etc.

Dos anys compartint, per uns passió i per altres informació. Dos anys plens d’anècdotes, de viatges amb cotxe buscant la neu a Cadiretes, la de buscar el millor angle per a la millor fotografia, la de seguir les situacions de risc, la d’intentar donar un cop de mà quan la situació que s’esperava era perillosa (temporal de Sant Esteve, temporal de neu del dia 8, etc.).

Però el compliment d’aquests dos anys no és gràcies a mi, és gràcies a tu. Gràcies a tots vosaltres que dia a dia entreu a mirar el blog, a seguir les previsions, en saber quants litres han caigut, a veure si hi ha algun post nou. També menció especial a tots aquells que teniu enllaçat el blog a les vostres pàgines web o als vostres blogs que aconseguiu donar-li una gran difusió, també a tota aquella gent que s’ha adreçat a mi personalment per felicitar-me pel blog, especialment quan alguns feien ús de la seva ‘cadira’ per intentar desacreditar o enfrontar fent ús de l’engany guiant-se per l’obsessió partidista. A les persones que demanen informació per saber quin temps fa, especial record a l’allau de consultes quan hi ha algun esdeveniment esportiu com la primera marató de Tossa de l’any passat o volen saber quin temps espera per passar un cap de setmana al nostres poble.

És per mi, una gran satisfacció el poder compartir la meteorologia amb tots vosaltres i, molt especialment, el poder difondre com un element més de promoció turística, la nostra Vila. Avui, dins els món de la meteorologia, coneixen millor Tossa.
Esperem complir més anys junts amb vosaltres.
Gràcies
Any source

No comments:

Post a Comment